Asiakas
NCC

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

Verkkosivusto tukemaan BEAM Keilaniemi -hankkeen markkinointia ja toimimaan kanavana toimitilavuokraukselle

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

NCC kehittää tulevaisuuden toimitiloja ja on nyt julkaissut uuden kehityskohteen, BEAM Keilaniemen. BEAM Keilaniemi on Suomen liike-elämän keskustaan, Keilaniemen sydämeen, rakentuva moderni toimisto- ja asuinrakennus. BEAM on nopeasti kehittyvän ja yhä viihtyisämmän Keilaniemen parhaalle paikalle nouseva 30-kerroksinen tornitalo, joka jo pian täyttyy liiketoiminnasta, asukkaista, palveluista ja elämyksistä.

Me suunnittelimme ja toteutimme NCC:lle verkkosivuston, joka tukee BEAM Keilaniemi-hankkeen markkinointia ja toimii kanavana yritysten toimitilavuokraukselle.

Suunnitteluvaiheessa kiinnitimme erityistä huomiota BEAMille luodun konseptin ilmentämiseen verkkosivustolla. BEAM on erityinen kohde. Sen elämyksellisyys, kuten upeat näkymät merelle ja puistoon tekevät siitä houkuttelevan ja viihtyisän kohteen kaikille – asujille, työssäkäyville sekä vierailijoille.

Verkkosivusto visualisoi tulevan hybridikohteen mielenkiintoisella tavalla, nostaa vastuullisuuden keskiöön, esittelee hankkeen toimitilat sekä alueen tarjoamat mukavuudet ja palvelut visuaalisesti, houkuttelevasti ja käyttäjäystävällisesti.

Mediasignal käytti WordPressiä verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmänä ja optimoi sivuston tilaajan vaatimukset ylittävään suorituskykyyn. WordPressiin toteutettiin Azure AD -integraatio käyttäjähallintaa varten. Sivustolle on liitetty myös Leedoon chatbotit helppoon yhteydenottoon.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Sami Hakimsan

Strategic Partnerships | Business Design | Client Success