Digitaalisen markkinoinnin 

vahva osaaja.

Tavoitteena hakukoneiden kärkisijat? Me autamme.


Olemme erikoistuneet digitaalisen markkinoinnin ratkaisuihin. 

Lisäämme yrityksesi tunnettuutta, kasvatamme markkinaosuutta 

ja parannamme asiakaskokemusta.


Asiakaskokemus

Analytiikka

Kehitys

Tulokset

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin ABC

Tässä tärkeimmät toimenpiteet, jotka varmasti nostavat yrityksesi hakukonesijoituksia.

1. Hakusanasuunnitelma

Tutustumme yrityksesi toimintaan ja tarpeisiin perusteellisesti, jotta voimme räätälöidä sopivan hakusanasuunnitelman. Analysoimme lisäksi koko liiketoiminta-alan käytetyimmät hakusanat, jotta tavoitamme oikean kohderyhmän. Näin varmistamme, että yrityksesi saavuttaa asiakkaat ennen kilpailijoitaan. 


Kun optimointi tehdään ammattitaitoisesti, voidaan digitaalinen markkinointi kohdentaa sekä tarkasti että kattavasti. Asiantunteva hakusanasuunnitelma on kustannustehokkaan digitaalisen markkinoinnin perusta.

2. Tekninen SEO

Asiakas vaatii, että sivut latautuvat nopeasti ja mukautuvat responsiivisesti eri laitteille. Hakukoneet taas edellyttävät toimivaa koodia ja optimointia, jotta sivut menestyvät. 


Sivujen toimivuuteen voidaan vaikuttaa tehokkaalla palvelimella, toimivalla ja räätälöidyllä koodilla sekä kevyellä sisällöllä. Näitä ominaisuuksia tutkitaan teknisellä SEO:lla eli optimoinnilla. 


Edistynyt ja laaja tekninen SEO varmistaa, että sivu täyttää nykyajan digitaaliset vaatimukset ja menestyy hakukoneissa kilpailussa muita sivuja vastaan.

3. Sisäinen optimointi

4. Ulkoinen optimointi

Markkinoinnin ja teknisen optimoinnin lisäksi optimoimme sivujesi sisällön vastaamaan nykyajan tarpeita. Optimoimme tekstisisällöt, otsikot, median, linkit, metatiedot ja rakenteen, jotta sivusi käytettävyys ja toimivuus paranevat. 


Sisäinen optimointi rakentaa muiden hakukoneoptimoinnin osa-alueiden kanssa saumattoman kokonaisuuden. Tämä kehitystyö parantaa myös suoraan asiakaskokemusta. 

Sivuston sisäisen optimoinnin lisäksi tai sijaan voimme hyödyntää ulkoista optimointia asiakaskokemuksen ja tunnettuuden parantamisessa. Ulkoinen optimointi on tärkein hakukoneoptimoinnin yksittäinen osa-alue. 


Ulkoinen optimointi tarkoittaa takaisinlinkitystä luotetuilta sivustoilta, näkyvyyttä yrityshakupalveluissa sekä aktiivisuutta sosiaalisen median kanavissa. Nämä toimenpiteet vaikuttavat sivuston maineeseen ja luotettavuuteen. Tiesitkö?

83%

80%

75%

Suomalaisista aloittaa palvelun, tuotteen tai yrityksen etsimisen hakukoneesta.

Klikkaa luonnollista hakutulosta ennen maksettua AdWords-mainontaa.

Käyttäjistä ei navigoi Googlen ensimmäistä hakutulossivua pidemmälle.

Hakukoneoptimointi SEO - Mediasignal.fi
organic search seo - mediasignal.fi
hakukonemarkkinointi seo - mediasignal.fi

Hakukoneoptimointi tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannamme yrityksesi, tuotteidesi ja palveluidesi näkyvyyttä hakukoneissa. Varmistamme myös, että sivustosi sisältö vastaa asiakkaiden verkosta tekemiä hakuja.


Hakukoneoptimointi toimii kuin ikiliikkuja. Sen ansiosta potentiaaliset asiakkaat löytävät sivustosi aktiivisesti etsiessään. Nämä haut tarjoavat yrityksellesi tärkeää tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä digitaalisessa ympäristössä. Tämän tiedon avulla kehitetään verkkopalveluita, markkinointia ja liiketoimintaa. Kaikki tämä kasvattaa lopulta tunnettuutta asiakkaiden keskuudessa ja parantaa käyttäjäystävällisyyttä.


Hakukoneoptimointia on myös konversio-optimointi, jossa sivustoasi kehitetään sisällöllisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Autamme sinua kehittämään esimerkiksi sivustosi käytettävyyttä ja tehokkuutta. Käytämme erilaisia työkaluja kävijädatan keräämiseen ja analysointiin, ja teemme toimenpidesuositukset, joilla saavutamme tavoitteesi.

Web-analytiikka

Verkkopalvelua voidaan kehittää jatkuvasti myös julkaisun jälkeen. Tähän kehitykseen tarvitaan yhdistelmä optimointia, markkinointia ja analytiikkaa. Web-analytiikka on ohjauksen ja optimoinnin yhdistelmä, jonka perustana on aina data. Kehitys ei siis ole kokeilemista ja onnistumista, vaan tarkkaan harkittuja ratkaisuja ja tutkittua tietoa. 


Käytännössä web-analytiikka tarkoittaa yksityiskohtaista kävijäseurantaa. Jotta sivustosi voisi menestyä, selvitämme ketkä siellä vierailevat, sekä minkä ikäisiä, maalaisia ja kielisiä he ovat. Näin kohdennamme sisältösi vastaamaan potentiaalisten asiakkaiden tarpeita. Lisäksi selvitämme, miten he löytävät sivustosi ja mitä he tekevät sivustollasi vieraillessaan. 

Hakusanamainonta tarkoittaa käytännössä hakukoneiden mainoslisäosien hyödyntämistä markkinoinnin työkaluna. Tällainen lisäosa on esimerkiksi Google Ads, joka mahdollistaa mainonnan maailman suurimmassa hakukoneessa Googlessa. Googlen hakusivuilla näkyvät mainokset tavoittavat kohdennetusti juuri ne asiakkaat, jotka etsivät tietoa yritykseesi liittyvillä hakusanoilla. Asiakas löytää yrityksesi palveluita tarvitessaan ja markkinointi on korkeasti optimoitua. Sovimme yhdessä tavoitteet hakusanamainonnalle, analysoimme tuloksia ja kehitämme mainontaa parempien tulosten saavuttamiseksi. 

Mitä me tarjoamme yrityksellesi?

Hakukoneoptimointi (SEO)

Mediasignal tarjoaa sekä hakukoneoptimoinnin (SEO), hakusanamainonnan (SEM) että web-analytiikan palveluita.

Hakusanamainonta (SEM)

Räätälöity dashboard

Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä Google Data Studio -dashboardeja. Google Data Studio on dashboard- ja visualisointityökalu, jolla voidaan luoda organisaatiolle räätälöityjä reaaliaikaisia dashboard-näkymiä. Data Studioon voi tuoda dataa useasta järjestelmästä, mutta parhaiten Google Data Studio sopii esimerkiksi verkkopalvelujen raportointiin. Dashboardiin voidaan tuoda dataa Google Analyticsistä ja monista muista datalähteistä (esim. Google Ads, Google Sheets, YouTube, Search Console). Dashboardia voi myös reaaliajassa seurata kätevästi suoraan jaettavan linkin kautta. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä räätälöityjä Google Data Studio -dashboardeja eri kokoisille organisaatioille eri tarpeisiin.

Google Data Studio dashboard-esimerkki

Asiakkaitamme

Digitaalisen markkinointisi kehittäminen alkaa tästä.

hakukonemarkkinointi - mediasignal.fi