Dokumentinhallintaratkaisu

Mediasignal tarjoaa Enterprise-tason dokumenttienhallinta- ja tiedostojen synkronointiratkaisun, joka pitää tiedostot turvassa. 


Dokumentinhallintaratkaisulla tiedostot tuodaan yhteen keskitetysti. Ne ovat helposti löydettävissä ja turvallisesti synkronoituja kaikkiin laitteisiin, joten voit käyttää niitä missä ja milloin tahansa eikä työaikaa mene hukkaan tiedostojen etsimisessä.

Yrityksesi aineistot aina saatavilla

Keskittämällä digitaaliset aineistot dokumentinhallintajärjestelmään varmistetaan käytössä olevien dokumenttien yhdenmukaisuus ja helpotetaan niiden hallittavuutta.  Järjestelmämme toimii pilvipalveluna, joka korvaa verkkoasemat.


Kaikki ajan tasalla olevat dokumentit ovat käyttäjäryhmittäin kohdennetusti organisaation työntekijöiden käytössä ajasta ja paikasta riippumatta.


Nextcloud on ominaisuuksiltaan erittäin kattava avoimen lähdekoodin 

vaihtoehto esimerkiksi SharePointin dokumenttien hallinnalle.

Pilvipalveluna toimiva kokonaisuus on suunniteltu luovaa yhteistyötä varten. Voit jakaa helposti suuremmatkin tiedostot organisaatiosi sisällä. Koko tiimillä on käytössä tiedoston viimeisin versio ja kaikki ovat samalla sivulla.

Tee yhteistyötä saumattomasti

Miksi alustana Nextcloud?

Suojaa, valvo ja seuraa yrityksesi dataa ja viestintää. Varmista liiketoiminnan ja lakisääteisten vaatimusten noudattaminen.

Hallittavuus

Tuottavuus

Jaa tietoa millä tahansa alustalla tiimeihisi. Anna heidän jakaa, tehdä yhteistyötä ja viestiä organisaatiorajojen sisällä ja yli.

Yhteisö

Nauti jatkuvista parannuksista ja läpinäkyvästä avoimen lähdekoodin yhteisökehitysmallista.

bulb flat

Suunniteltu turvalliseksi

Nextcloud-tuotteet on suunniteltu noudattamaan tietosuojavaatimuksia sekä tarjoavat kattavan tietoturvan, salauksen, käyttäjien hallinnan ja auditointiominaisuudet.


Tiedostot tallennetaan asiakaskohtaisille palvelimille, ei yhteiskäyttöalustalle. Palvelu on mahdollista toimittaa myös On-premises -ratkaisuna.


Palvelun tuotannossa käytämme tarkkaan valittuja palveluntarjoajia ja palvelussa otetaan käyttöön oletuksena SSL-suojaus. Lisäksi huolehdimme palvelinohjelmistojen ja Nextcloud-sovelluksen tietoturvapäivitysten asentamisesta.

Tiedostojen käytön hallinta

GDPR-valmis

Auditointiominaisuudet

Tehokas tietojen salaus

Helppoa ja vaivatonta

Käyttäjä saa modernin ja helppokäyttöisen web-käyttöliittymän, työpöytäsovellukset ja mobiilisovellukset. Reaaliaikainen yhteistyö ja nopea pääsy yrityksesi dokumenttien hallintaan mistä tahansa laitteesta, missä tahansa! 

Dokumentinhallinta. Pilvipalvelu.

Poimintoja Nextcloudin ominaisuuksista

Responsiivisuus

Tiedostojen käytön hallinta ja asiakirjojen kohdennus

Monipuoliset lisämoduulit

Versionhallinta

Palvelu mukautuu kaikille laitteille.

Tiedostojen muutoshistoria, kuka on muokannut ja koska. Mahdollisuus avata ja palauttaa edellisiä versioita.

Vain käyttöoikeuden saaneet käyttäjät pääsevät käsiksi tiedostoihin ja dokumentteihin.

Nextcloudiin on tarjolla lukuisia tiimityöskentelyä helpottavia lisämoduuleja, kuten projektinhallinta / Kanban-taulu, Talk-keskustelu ja videoneuvottelu, Tasks-tehtävät, Notes-muistiot ja monia muita.

Työnkulku (Workflow)

Automaattisten työnkulkujen ja tehtävien avulla tehostat yrityksen liiketoimintaprosesseja.

Tiedostojen avaaminen ja tallentaminen

Voit avata ja tallentaa tiedostot suoraan Wordissa Nextcloudin sisällä.

Tunnisteet

Hallitse tiedostoja ja dokumentteja kätevästi tunnisteilla ja metadatalla.

Käyttäjien väliset viestit ja kommentointi

Tee yhteistyötä helposti kommentoimalla tiedostoja, tägäämällä käyttäjiä viesteihin tai lähettämällä viestejä toisille käyttäjille.

Viimeisimmät muutokset

Viimeisimmät muutokset ja lisäykset tiedostoihin näkyvät kätevästi palvelun käyttöliittymässä etkä jää paitsi päivityksistä.

Copyright © 2019 Mediasignal

Työskentele tehokkaammin ja turvallisemmin.

Järjestelmä toimitetaan helppona ja nopeana avaimet käteen -ratkaisuna. Lisäksi  valmiina monipuoliset integraatiorajapinnat kuten esimerkiksi AD/LDAP. Tarvittaessa toteutamme myös räätälöityjä rajapintoja.