Ohjelmistokehitys ja tietojärjestelmät

Ohjelmistokehitys liiketoimintasi tukena.

Mediasignal on suunnitellut ja kehittänyt kymmeniä asiakaskohtaisia tietojärjestelmiä monenlaisiin liiketoimintatarpeisiin. Onnistunut ohjelmistokehitysprojekti sisältää huolellisen suunnittelun, ketterän kehitysvaiheen, käyttöönoton pilotoiden ja käyttökokemuksiin pohjautuvan jatkokehityksen. Yleisiä suunnittelumalleja käyttäen varmistamme, että asiakkaan ja kehitystiimimme jakavat yhteisen käsityksen toteutettavan järjestelmän tai sovelluksen käyttötarkoituksesta ja käyttävät yhteisiä käsitteitä. Räätälöitävän ratkaisun teknologia valitaan suunnitteluvaiheessa lopputuotteen edellyttämistä lähtökohdista.

Ohjelmistokehitys on kannattavaa valmisohjelmistojen hankintaan verrattuna, kun liiketoiminnallinen tavoite on kirkas ja linjassa yrityksen vision kanssa. Mediasignalin ketterät tiimit ymmärtävät käyttökokemuksen, teknisen suoritusvarmuuden ja taloudellisen tuottavuuden tärkeyden jokaisessa projektissa.

Mediasignal on valikoitunut useiden liiketoimintakriittisten ohjelmistoratkaisujen toteuttajaksi. Teknologiavalikoimastamme löytyy varmasti oikeat työkalut. Kysy lisää Mediasignalin räätälöidystä ohjelmistokehityksestä!

Teknologiaosaamisemme

Hyödynnämme muun muassa seuraavia teknologioita toteuttaessamme vaativia liiketoimintaratkaisuja asiakkaillemme.

Full stack -ohjelmistokehitys

Node.js, React, Angular, Vue, Express, React Native, Socket.IO, Elasticsearch, Firebase, MySQL, MariaDB, MongoDB, PostgreSQL, JavaScript, TypeScript, Python, Golang, PHP, Ruby, Laravel, Symfony, Django, TYPO3, WordPress, WooCommerce, HTML5, CSS, Sass, Less

Devops ja serverit

Git, Jenkins, Jest, Nightwatch, Sentry, Flightplan, Zabbix, NGINX, Docker, Apache, Ubuntu, Centos, Debian

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä
Marko Kujala

CEO | Solution Architect | Technologies
Mediasignal Communications Oy