Dokumentinhallinta

Yrityksesi aineistot aina saatavilla.

Mediasignal tarjoaa Enterprise-tason dokumenttienhallinta- ja tiedostojen synkronointiratkaisun, joka pitää tiedostot turvassa.

Dokumentinhallintaratkaisulla tiedostot tuodaan yhteen keskitetysti. Ne ovat helposti löydettävissä ja turvallisesti synkronoituja kaikkiin laitteisiin, joten voit käyttää niitä missä ja milloin tahansa eikä työaikaa mene hukkaan tiedostojen etsimisessä.

Keskittämällä digitaaliset aineistot dokumentinhallintajärjestelmään varmistetaan käytössä olevien dokumenttien yhdenmukaisuus ja helpotetaan niiden hallittavuutta.  Järjestelmämme toimii pilvipalveluna, joka korvaa verkkoasemat.

Tee yhteistyötä saumattomasti

Pilvipalveluna toimiva kokonaisuus on suunniteltu luovaa yhteistyötä varten. Voit jakaa helposti suuremmatkin tiedostot organisaatiosi sisällä. Koko tiimillä on käytössä tiedoston viimeisin versio ja kaikki ovat samalla sivulla.

Käyttäjä saa modernin ja helppokäyttöisen web-käyttöliittymän, työpöytäsovellukset ja mobiilisovellukset. Reaaliaikainen yhteistyö ja nopea pääsy yrityksesi dokumenttien hallintaan mistä tahansa laitteesta, missä tahansa!

Kysy lisää
Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tavoitteistasi.

Ota yhteyttä